Thursday, February 18, 2021

Galaktička Zemlja i konflikt u Svemiru




         Ovde ću postaviti seriju video materijala nastalih iz susedne Rumunije, veoma interesantnih po sadržini. 

         Davno smo mogli čitati o "Pećini predaka", koju je pokazao lama Minguar Dondup tadašnjem učeniku Lobsangu Rampi, koja se nalazila na Tibetu, i kojoj su samo retki mogli pristupiti. U njoj su se nalazile neke, današnjem svetu nepoznate mašine, tehnologija ostavljena od neke napredne civilizacije. Tada je lama Minguar Dondup saopštio da se na svetu nalazi ovakvih pet mesta, kao ovo na Tibetu. Jedno takvo mesto je otkriveno 2002. godine u Rumuniji, u planinama Bučeđi. O tome možete pročitati na ovom fajlu, ukoliko niste upoznati sa tim slučajem. Naravno, kako to biva u ovakvim slučajevima, obustavljena su dalja informisanja javnosti o detaljima.
          Da li ovo izneto u ovim video materijalima ima neke veze sa prethodno opisanim ili ne, ne zna se, ali je činjenica da se ovde iznosi dosta toga o čemu bi čovečastvo trebalo da zna. 



     U sledećem videu se govori o ratu koji se vodio u nevidljivim za nas slojevima stvarnosti, a o tome prenose oni koji su mogli to da vide i spoznaju. Možda se treba pogledati više puta da bi se shvatilo izneto. 




         Za prevod ovih video materijala dugujemo nekome poznatom pod nadimkom MythSeven.  


Početak    ←   →   Sledeće


No comments:

Post a Comment