Thursday, February 25, 2021

Eterični hronovizor - galaktički internet?

 


          Interesantan prikaz uređaja koji se koristi da se dopre do saznanja pohranjenih kako u prošlosti tako i uvida u buduće vremenske linije - sve u cilju pravilnog orijentisanja u sadašnjosti i efektima koji se žele proizvesti u neposrednoj budućnosti - govoreći jezikom materijalne dimenzije u kojoj se nalazimo. Navedeno je da je ova tehnologija omogućena Zemljanima nakon preusmerenja fotonskog snopa zračenja iz Galaktičkog centra misijom koja je obavljena kometom Ison. 

         Interesantna je i planirana primena ove tehnologije za budući internet gde je baza podataka sam Univerzum, gde ne postoji vlasnik niti cenzura, tako da će biti dostupan svakom pojedincu u cilju duhovnog razvoja. 

         Efekti ovog uređaja neodoljivo podsećaju na tkz. "gledanje u daljinu" - metodu koju primenjuju u nekim specijalnim delovima američke armije, sa pojedinim psihički nadarenim pojedincima koji su fokusiranjem sposobni da na daljinu vide stvari i događaje, na ma kom fizičkom rastojanju od mesta uvida. I, iako se spominje da ovakav uređaj nije potreban Sirijancima, jer oni takve uvide vrše po defaultu, čini se da postoje i Zemljani koji su takođe sposobni za takve uvide s tim što je njih količinski tek na nivou pojedinaca. Zemljani izgleda treba tek da nauče i poveruju da imaju određene sposobnosti i onda da ih praksom razvijaju.




Prethodno    ←   →   Sledeće


No comments:

Post a Comment